Friday, 13 January 2012

Biology plus add math.

Assalamualaikum.

Nak tau fakta tak? Kepenatan menyiapkan kerja sekolah terutamanya add math dan biology akan membuatkan seorang gadis bernama Siti Sarah kehilangan idea bernas lagi tuntas untuk meng-hapedate blog.

Itu fakta dan bukan auta ye kawan-kawan. Lulzs.
Fakta tu bakul sampahkan boleh lah. Haha. Kreatif kan aku buat fakta sendiri.

Tapi series ah aku cakap an, bio memang kadang-kadang buat aku biol. Kadang-kadang je lah. Cuba bayangkan sekecil-kecil cell dalam badan, rupa-rupanya ada cell yang lebih kecil lagi. Macam cell dalam cell. Demmm -.- 

"Biology is drawing"- Puan Wan Hasifah.
Nampaknya aku kenalah melentik-lentikkan jari jemari aku melukis. 


See? how kreatipp is me. -.-

Melukis memang aku totally out lah kan. Rosak kertas lukisan dibuatnya. Masa form berapa tah, seni gua dapat E derr. Tu menunjukkan betapa aku buta seni. hahah X)

Tu baru bio, belum add math lagi. Haihh~ boleh botak aku. Tapi takpe, nak seribu daya tak nak seribu dalih. Tak gituu cik senah oi :p

Main point dia, bila cikgu tengah mengajar, F-O-K-U-S !!! Bukan buat kuih kat belakang tuu.
Sok sek sok sek. *peringatan untuk diri sendiri*
Bila tak fokus, mulalah menganga tercungap-cungap nak cari jawapan kalau cikgu kagi latihan.

Tapi kadang-kadang aku ni tak boleh jugak nak mem-bajet fokus sangat. Sebab nanti ada je halangan yang membujur melintang bergolek-golek depan aku. Almaklumlah kan, kawan-kawan aku ni jenis yang aktif. Mana boleh senyap-senyap ni. B-O-S-A-N.
Nak-nak duduk semeja dengan Nadia, Nadiana, Lynda, Aein, and Fynaz.
Ketawa dan gelak merupakan rutin harian kami. LOL.

Harap-harap lah aku boleh bawak subjek ni. Tu baru bio, belum chemistry, fizik lagi.
Bio, chemistry, add math and fizik please laa, be nice to me. -.-

5 comments:

  1. pling ta suka bio dluw mase skola.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, biasa la tu. menguji otak bio ni. :)

      Delete
  2. hey ! uwaa ! hate bio ,
    sgt2 cerewet . cell + function please nice to we all !
    like add math . boleh tahan senang + boleh tahan susah .
    tp , mcm senang je :D
    hehe . gudluckk =]

    ReplyDelete
    Replies
    1. bio cerewt GILE !
      add math lagi laa..
      hehe, btw thnks. gud luck untuk amy jugak :D

      Delete
    2. hah ! betul3 ,
      pelik2 je name cell2 dea .
      haha , tp kalau belajr ,
      insyaALLAH dapat .
      thanx too :D

      Delete